''İlhamdan Mülheme'' Usta Çırak Atölye Çalışmaları Minyatürlerde Mimari Tasvirleri ve Ayasofya

Minyatürlerde Mimari Tasvirleri ve Ayasofya başlıklı workshop programı 27 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında FSMVÜ Ayasofya Yerleşkesi'nde başlıyor. Program yurt içi ve yurt dışından konuyla ilgili lisans, lisansüstü öğrenciler, akademisyen ve araştırmacıların katılımına açıktır.

Program ücretlidir ve 15 kişi ile sınırlıdır.

*Atölyeye katılmak isteyenlerin ism@fsm.edu.tr adresine mail göndererek başvuru kabul onayını almaları gerekmektedir.

*Katılım ücreti 900 TL’dir. Ücretin aşağıda bulunan IBAN numarasına yatırılması gerekmektedir.

*Program FSMVÜ mensuplarına %20 indirimlidir.

*Gezi programları esnasında müze ücretleri katılımcılara aittir.

*Katılımcıların ödeme yaparken alıcı kısmına “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi”açıklama kısmına “Ad-soyad, TC Kimlik Numaraları ve Workshop Programının Adını” yazmaları gerekmektedir.

Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası

Şube: Merkez Şube

IBAN TR 1400 2100 0000 0021 4530 0001

*Sertifika alabilmek için %80 devam zorunluluğu mevcuttur.

Etkinlik Türü : Atölye
Konum : Ayasofya Yerleşkesi